3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ "FARKLILIKLARA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ"
 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
     Bursa Uludağ Üniversitesi 3 Aralık 2018 saat 18:00 de  Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezinin ev sahipliğinde  Özel Eğitim Topluluğu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Engelli Öğrenci Biriminin organize ettiği özel sağlık koşulları nedeni ile eğitim ve sosyal yaşamda yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek amacı ile "Farklılıklara Farkındalık Etkinliği" "3 Aralık Dünya Engelliler Gününde"  Özel Eğitim Bölümü (Özel Eğitim Topluluğu Danışmanı)Dr. Öğr. Üyesi Bilgehan EREN'İN öncülüğünde etkinliğini gerçekleştirdi.Etkinliğe Rek. Danışmanı Dr.Öğr. Üyesi Fikri PALA ,Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan ARSLAN , Engelli öğrenci Birimi Koordinatörü Dr.Öğr.Gör.Sıdıka PARLAK ve Engelli Öğrenci Birimi Ofis Sorumluları Özlem AYDOĞAN ve Cemile TERZİ katıldı.

Haber Tarihi : [16-Oca-2019]

Haber Görüntüleme : [585]