Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğünden AB Projesine Katılım

Koordinatörlüğümüz Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Küresel Girişimci Engelliler Derneğinin birlikte yürüttüğü “Gençler İçin Engelli Farkındalığının Artırılması” isimli Avrupa Birliği tarafından verilen hibe ile desteklenen projede koordinatörümüz Dr. Öğr. Üye. Mustafa KURT’un eğitimci olarak görev almasıyla dahil olmuştur.
Yaklaşık 12 ay sürecek proje kapsamında engelli bireylerden oluşan bir eğitici ekibi gençlere engellilik alanında farkındalık eğitimleri yürütecektir. Projenin basın tanıtımı Merinos Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü, Bursa Engelliler Şube Müdürlüğü yöneticilerinin, birçok sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, basın mensuplarının ve engelli bireyler ve ailelerinin katıldığı toplantıya Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üye. Mustafa KURT ve Koordinatör Yardımcımız Özlem AYDOĞAN’da hazır bulunmuştur.

Haber Tarihi : [13-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [690]