Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünden Bursa Büyükşehir Belediyesi “Yerel Eşitlik Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı” Katılımı

Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üye. Mustafa KURT  davet üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Aile, Kadın ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Engelliler Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği “Yerel Eşitlik Eylem Planı Hazırlık Çalıştayı”na katılım göstermiştir. Çalıştayda “Sağlık ve Rehabilitasyon” konusunda kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinden katılımcılarla görüş alışverişinde bulunulan ve öneriler geliştirilen sürecin moderatörlüğünü de yürüten Mustafa KURT sonrasında çalışmalara ilişkin sunumunu gerçekleştirmiştir.

Haber Tarihi : [12-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [587]