2023-2024 AKADEMİK YILI FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURULU REKTÖRÜMÜZ SAYIN PROF. DR. FERUDUN YILMAZ’IN KATILIMIYLA YAPILDI

Eğitim Fakültemizin Akademik Genel Kurul Toplantısı 10 Ekim 2023 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Dekanımız Sayın Prof. Dr. Salih ÇEPNİ, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız ve değerli öğretim elemanlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ , başta Rektörümüz olmak üzere tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz için yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve verimli bir yıl olması dileği ile konuşmalarına başladı. Dekanımız; fakültemizin kısa tanıtımı, akademisyen, idari personel ve öğrencilerimizin sayıları, fakültemizde yapılan araştırmalar, yayınlar ve projeler ile güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerimiz hakkında bilgiler verdi. Dekanımızın konuşması sonrasında üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ tüm akademisyen ve çalışanlarımızın yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak sözlerine başladı. Üniversite üst yönetimi olarak kendi dönemlerinde yapılması planlanan faaliyetleri anlatan Rektörümüz, yayın ve araştırma performanslarının artırımı konusunda atama kriterlerinde yeni düzenlemelere gidileceğini, gerek araştırma üniversiteleri liginde ve gerekse üniversite sıralamalarında üst sıralarda kalmak için bunun gerekli olduğunu ifade etti ve başarılar dileyerek kuruldan ayrıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısında ayrıca profesörlük kadrosuna atanan iki hocamızın biniş giyme töreni yapıldı.

Toplantının devamında öğretim elemanlarımızın fakültemizin işleyişine yönelik görüş, beklenti ve önerileri ele alındı.

Haber Tarihi : [13-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [887]