BUÜ Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortak Panel Düzenledi
 BUÜ Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortak Panel Düzenledi

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü özel bir panel gerçekleştirdi. Eğitim Fakültesi akademisyenleri ve yabancı akademisyenlerin katıldığı programda güncel teorik eğitim uygulamaları ele alındı.

BUÜ Eğitim Fakültesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan panelde Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feyyat Gökçe'nin Moderatörlüğünü üstlendiği oturumda; Prof. Dr. Salih Çepni "Yeni Nesil Öğretim Programlarının ve Sorularının Teorik Temellerini Anlamaya Yolculuk", Prof. Dr. Nagihan Oğuz Duran "Sınava Hazırlığın Psikolojisini Anlamak", Prof. Dr. Ayşegül Amanda Jane Audrey Yeşilbursa "Yabancı Dil Öğrenimi ve Öğretiminde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri", Finlandiya Eğitim Enstitüsü'nden Prof. Dr. Pasi Reinikainen "Beyaz Zambaklar Ülkesinde Eğitim, Finlandiya" konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un da katıldığı programa, 1507 yönetici ve öğretmenin yanı sıra akademisyenler de ilgi gösterdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [867]