Uygulama Okullarımızda Görev Alan Yönetici ve Öğretmenlerle Öğretmenlik Uygulamalarına İlişkin Dersleri Değerlendirme Toplantısı

Fakültemizin tüm bölümlerinde verilmekte olan öğretmenlik uygulamalarına ilişkin derslerin uygulama okullarındaki müdürler, müdür yardımcıları ve uygulama öğretmenleri ile birlikte değerlendirilmesine yönelik toplantı 24.02.2021 tarihinde yapılmıştır. Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin ev sahipliğinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Nagihan OĞUZ DURAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kara ve Şef Nazmiye Saatçi’nin yanı sıra öğretmenlik uygulamalarında görev alan 68 müdür, müdür yardımcısı ve uygulama öğretmeni katılmıştır. Toplantıda, öğretim elemanlarımızla yapılmış olan toplantının sonuçlarının katılımcılarla paylaşılmasının ardından, katılımcılarla 2020-2021 güz yarıyılında verilen öğretmenlik uygulaması derslerinin değerlendirilmesi yapılmıştır.  Uygulama okullarındaki yönetici ve uygulama öğretmenlerinin uygulamalarda karşılaştıkları sorunlar ve bunlara ilişkin çözüm önerileri ele alınmıştır.

Haber Tarihi : [25-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [1.565]