2022-2023 Bahar Yarıyılı Derslerinin Yürütülmesine İlişkin Duyuru (YENİ )

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın 18 Şubat 2023 tarihinde tüm Rektörlerle yaptığı toplantı akabinde, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Senatosu'nun 17.02.2023 tarihinde aldığı kararlar revize edilmiştir.

Kararlar üniversite web sayfamızda duyurulmuştur

Bu doğrultuda, Fakültemizin tüm lisans programlarında öğrenim gören öğrencilerimizin dersleri senkron olarak çevrimiçi (online) yapılacaktır.

Tüm lisans programlarımızda son sınıf öğrencileri Öğretmenlik Uygulamalarına yönelik derslerini ilgili uygulama okullarında yüzyüze yapacaklardır.

Özel Eğitim Öğretmenliği Programının tüm sınıflarında öğrenim gören öğrenciler Uygulama derslerini ilgili uygulama okullarında yüzyüze yapacaklardır.

Okul Öncesi Öğretmenliği programının “Okul Öncesı̇ Eğitim Kurumlarını Tanıma ve Gözlem” dersini alan 1. sınıf öğrencileri ile Öğretmenlik Uygulaması II dersini alan 4. sınıf öğrencileri bu derslerini ilgili uygulama okullarında yüzyüze yapacaklardır.

20.02.2023 Pazartesi günü itibariyle eğitim-öğretim başlayacaktır.

Öğretim Elemanı ve öğrencilerimize duyurulur.

Hayırlı bir eğitim-öğretim dönemi dilerim.

Prof. Dr. Salih ÇEPNİ

Dekan