Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Görevli İşlemleri Sistemi Yenilenmiştir (AUGİS)

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi (AUGİS), sınav organizasyonu süreçlerinin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla yenilenmiştir. Bu sebeple, Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen merkezi sınavlarda görev almak isteyenlerin AUGİS’e tekrar kayıt olmaları ve bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. AUGİS kayıt süreçlerini açıklayan Kullanım Kılavuzuna https://sinav.anadolu.edu.tr/tmp/augis-kullanim-kilavuzu.pdfbağlantısından erişilebilmektedir. Yeni sistemin çalışma mantığı önceki sistem ile benzer olup, Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sistemi veya Bina İşlemleri Sistemi üzerinden kaydı yapılmamış hiçbir kişi sisteme kayıt yaptıramamaktadır. Eski sistemle karşılaştırıldığında, yeni sistemde öne çıkan temel farklar ise şu şekildedir:

•    Sisteme kaydedilen cep telefonu numaraları ve e-posta bilgileri tekil kullanıcıya özgü olup yalnızca bir kişi tarafından kullanılabilir. Aynı cep telefonu numarasının başka bir görevli tarafından sisteme kaydedilmesi durumunda, ilgili cep telefonu numarasına sahip önceki hesap kapatılmaktadır. Benzer şekilde, aynı e-posta adresinin başka bir görevli tarafından sisteme kaydedilmesi durumunda, aynı e-posta hesabına sahip görevlinin bilgilerinden e-posta adresi silinmektedir.

•    İleriki süreçlerimizde, sınav görevlilerinin kimlik doğrulamasını kolaylaştırmak amacıyla sınav görev kartlarında görevlilerin fotoğraflarının yer alması planlanmaktadır. Bu nedenle, sisteme kayıtlı kişilerin profil fotoğrafı yüklemesi zorunlu hale getirilmiştir.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular