Bursa Uludağ Üniversitesi’nin ERASMUS + Projesi Başarıları

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı adına Türkiye Ulusal Ajansı tarafından koordine edilen ERASMUS + GENÇLİK PROGRAMI KA2 STRATEJİK ORTAKLIKLAR 2019/R1 BAŞVURU DÖNEMİ ve 2019 YILI ERASMUS + ANA EYLEM 2 YÜKSEKÖĞRETİM ALANI STRATEJİK ORTAKLIKLAR (KA203) PROJE BAŞVURUSU değerlendirme sonuçları açıklandı.

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Dili Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cengiz Alyılmaz’ın yürütücüsü olduğu “The Adaptation Guide to Educational System & Social Life for International Students (Uluslararası Öğrenciler için Eğitim Sistemine ve Sosyal Hayata Uyum Rehberi)” başlıklı ve 2019-1-TR01-KA205-073529 numaralı proje, ve

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy’un yürütücüsü olduğu “Academic Hospitality For International Students In Higher Education: Building Guidelines For Academic And Non-Academic Staff” başlıklı ve 2019-1-TR01-KA203-074673 numaralı proje desteklenmeye layık bulundu.

Hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular