BİRLİKTE KULLANIM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ve Sağlık Bakanlığı arasında, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin "Birlikte Kullanım Protokolü" 11 Haziran 2020 tarihinde Ankara'da, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi ATASEVEN tarafından imzalanmıştır.

Bu bağlamda Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Üniversitemiz açısından "Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi", Sağlık Bakanlığı açısından ise "Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğtim ve Araştırma Hastanesi" olmuştur.

Birlikte kullanım protokolü fakültemize, üniversitemize, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olsun.

Haber Tarihi : [12-Haz-2020]

Haber Görüntüleme : [1.745]