AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
 AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI

Fakültemiz Akademik Genel Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU’ın katılımları ile 21.12.2023 tarihinde Rektörlük B Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. A. Alper PAMPU’nun teşekkür konuşmaları ile başlayan Akademik Kurul Toplantısı, eğitim öğretim dönemi boyunca gerçekleştirilen çalışmalar, Ar-Ge faaliyetleri, klinik tedavi hizmeti faaliyetleri, eğitim ve hizmet alanında öğrencilere, idari personele ve akademik personele yönelik iyileştirmeler, öğretim üyeleri akademik çalışmaları, üstün yanlarımız ve mevcut riskler ile ilgili bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Kampüs içerisinde yapılması planlanan Diş Hekimliği Fakültesi binası inşaatı ile ilgili son durum hakkında da bilgi veren Prof. Dr. A. Alper PAMPU, gelinen noktada kısa bir zaman içerisinde kampüs içerisinde yapımı devam eden Hastane Binası inşaatının tamamlanması ile birlikte eğitim öğretim ve sağlık hizmeti faaliyetlerinin kendi binamızda gerçekleşeceğini belirterek bu anlamda  desteklerinden dolayı üst yönetime ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, yapılan sunum sonrasında fakültemizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yayın ve araştırma performanslarının artırımı konusunda atama kriterlerinde yeni düzenlemelere gidildiğini, gerek araştırma üniversiteleri liginde ve gerekse üniversite sıralamalarında üst sıralarda kalmak için bunun gerekli olduğuna değinen YILMAZ, Diş Hekimliği Fakültesinin akademik ve idari olarak gelişmesi için üst yönetim tarafından her türlü desteğin verileceğini ifade ederek özverili çalışmalarından dolayı tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Akademik Genel Kurul Toplantısı, sene içerisinde Profesör, Doçent ve Dr. Öğr. Üyesi ünvanı alan hocalarımıza cübbelerinin giydirilmesi ve anı fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [662]