DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ

Öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Yeliz HAYRAN ve Öğretim Görevlisi İlhan KAYA danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından hazırlanıp sunulan  “22 Kasım Diş Hekimleri Günü” kutlama programı Üniversitemiz Görükle Kampüsü Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Program öncesinde Fakültemiz akademik ve idari personelleri ile öğrenciler bir araya geldiler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. A. Alper PAMPU’nun açılış konuşmalarıyla başlayan program, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dt. Arzu GÖNCÜ, TDB Bursa Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Ahmet TUNAHAN ve Fakültemiz öğrenci temsilcisi Melina Zilan BARAN'ın konuşmalarıyla devam etti.

Fakültemiz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu müzik dinletisi kulaklardaki pası silerken, icra edilen tiyatro gösterisi ve ardından yapılan çevrimiçi yarışma, izleyicilerde gülümseten anlar yaşattı. Büyük bir beğeni ve alkış alan program, fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Sağlık ordumuzun vazgeçilmez bir parçası olan tüm diş hekimlerimizin “22 Kasım Diş Hekimleri Günü” kutlu olsun.

Haber Tarihi : [24-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [927]