PRESİMSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI İLKAY AYDIN’IN FAKÜLTEMİZİ ZİYARETİ
 PRESİMSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI İLKAY AYDIN’IN  FAKÜLTEMİZİ ZİYARETİ
Üniversitemiz Rektörlüğü ile Presimsan Hidrolik Makine Kalıp Yedek Parça San. Tic. A.Ş. arasında imzalanan protokol uyarınca Üniversitemiz Görükle kampüsü Diş Hekimliği Fakültesi Temel Bilimler Binası yanında yapımı tamamlanan ve 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine hazır hale getirilen Fantom Laboratuvar ve derslik binasında gerekli incelemelerde bulunmak üzere  Presimsan Yönetim Kurulu Başkanı İlkay AYDIN  Fakültemiz Dekanlığına ziyarette bulundu.

Fantom Laboratuvar ve derslik binasının çevre düzenlemesini de üstleneceklerini belirten AYDIN,  eğitim öğretim kalitesini yükseltmek adına Fakültemize destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek öğrencilerimize başarılar diledi.

Dekan Prof. Dr. Alper PAMPU, yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirerek bu bağışın Eğitim-öğretim konusunda son derece kıymetli olduğunu vurgulayarak İlkay AYDIN’a teşekkür etti.

Haber Tarihi : [24-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [867]