ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. FERUDUN YILMAZ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ
 ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. FERUDUN YILMAZ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr.  Ferudun YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Başhekimi Prof. Dr. Halil SAĞLAM Fakültemizi ziyaret etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Alper PAMPU, eğitim alanında öğrencilere ve akademik personele yönelik iyileştirmeler kapsamında Temel Bilimler Bölümü Binası bünyesinde yapımı tamamlanan sınıf ve preklinik laboratuvarı ile B.U.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Binası İnşaatı ile ilgili üst yönetime bilgilendirmeler yaptı.

Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ise yaptığı konuşmada Diş Hekimliği Fakültesinin akademik ve idari olarak gelişmesi için üst yönetim tarafından her türlü desteğin verileceğini ve bilimsel çalışmaların kalitesinin artırılmasına yönelik her türlü çabayı değerli bulacaklarını ifade etti. Fakültemiz bünyesinde yapımı tamamlanan sınıf ve preklinik laboratuvarının öğrencilerin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirterek bu sürecin tamamlanmasına yönelik özverili çalışmalarından dolayı tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Eyl-2023]

Haber Görüntüleme : [921]