ZİYARET

Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurucu Dekanlığı görevini yürütmekte iken Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne Başhekim olarak atanan Prof. Dr. Halil SAĞLAM’a Fakültemiz akademik ve idari personeli tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Fakültemiz Dekanı Prof. A. Alper PAMPU: “Fakültemizin kuruluşundan itibaren saygı ve sevgi çerçevesinde güzel bir çalışma dönemi gerçekleştiğini belirterek emekleri ve katkıları için Prof. Dr. Halil SAĞLAM hocamıza  teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

BUÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Halil SAĞLAM: yeni dönemde “Fakültemize yapmış olduğu katkılara devam edeceğini, SUAM Müdürlüğü ile akademik anlamda işbirliği yapılabileceğini belirterek bilgi ve tecrübesini her zaman paylaşacağını belirtti.”

Dekanlığımız adına Prof. Dr. Halil SAĞLAM hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [21-Tem-2023]

Haber Görüntüleme : [1.031]