Ders Seçme İşlemleri Hakkında

Değerli  öğrencilerimiz

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Akademik Takvimi uyarınca sadece zorunlu derslerinizin (güz ve bahar) seçim işlemleri bütün dönemler için 11 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında öğrenci otomasyonu üzerinden yapılacaktır. Öğrencilerimiz Fakültemiz web sayfasındaki "Öğrenci" menüsü => "Ders Planı / AKTS Kredileri" =>   "Ders Planları" sayfasındaki kendi sınıf/dönemine ait dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Sınıf tekrarı yapan öğrencilerimiz sadece başarısız oldukları zorunlu dersleri seçmeleri gerekmektedir. Seçmeli ders seçim zamanında da zorunlu dersleri ile çakışmamak koşulu ile ekstra seçmeli ders seçebilirler.

Seçmeli ders seçme işlemleri 18 - 20 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Eyl-2023 13:34]