2023-2024 Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Sonuçları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ..

Kesin Kayıt Tarihi     : 04 - 07 Eylül 2023

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

- Başvuru dilekçesi (Dilekçe için Tıklayınız)

- Not Durum Belgesi (Transkript) kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler için olup, başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü kurumdan alacağı onaylı veya e-imzalı belge/e-Devlet)

- Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet talebinde bulunmak isteyen öğrenciler içindir. Bu ders içerik bilgilerinin ıslak imzalı olma şartı aranmamakta olup Üniversitelerin Bilgi Paketi kısmından ulaşılan bilgiler yeterlidir.

- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb. materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

- Öğrenci Belgesi (e-devlet üzerinden de olabilir)

- Vesikalık Fotoğraf (2 adet )

NOT: Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Ağu-2023 11:51]