FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRACAK ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1. Fakültemize kayıt hakkı kazanan ancak e-devlet üzerinden elektronik kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarının, 31 Ağustos 2020 - 05 Eylül 2020  tarihleri arasında “disdek@uludag.edu.tr mail adresine, kimlik bilgileri, beyaz önlük için beden ölçüsü (XS,S,M,L,XL,XXL) ve iletişim bilgilerini belirterek “B.U.Ü. Diş Hekimliği Fakültesine Kayıt olmak istiyorumşeklinde bildiri yazmaları halinde kayıt işlemleri yapılacaktır.

Not: Mail yoluyla kayıt yaptıran öğrencilerin Üniversiteye gelmelerine  gerek bulunmamaktadır.

1. İstenildiği takdirde, 31 Ağustos 2020 - 05 Eylül 2020  tarihleri arasında saat 17.00'a kadar Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi Görükle Yerleşkesi Nilüfer-BURSA adresine şahsen veya noterden vekalet verecekleri kişiler aracılığı ile başvuru yapılması durumunda da, COVID-19 tedbirlerine uygun şekilde Üniversitemize geldikleri takdirde kayıtları yapılacaktır

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [31-Ağu-2020 08:10]