BURSA ULUDAĞ ÜNİVERİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ İESP SOP FUARINDA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİ.

Hayata değer katan projeleri destekleyen ve istihdamı artıran yerel çözümleri keşfetmek için Ankara’da düzenlenen İESP SOP Projeler Fuarında ‘’Güvenli İnşaat için Bilinçli Kadro’’ projemizde yer aldık. Katılımcıların oldukça ilgi gösterdiği standımıza Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Sayın Nikolaus Meyer LANDRUT, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Başkanı Sayın Süreyya ERKAN, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Sayın Levent Kenan KİBAR, İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanı Sayın Emriye YILMAZ MOLLASALİHOĞLU , Türkiye Esnaf Ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi PALANDÖKEN katılım gösterdi.

Proje Bilgilerini, Proje Yürütücümüz Sayın Prof.Dr.Nurettin YAMANKARADENİZ ve proje ekibinden dinleyen misafirler Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Dijital Eğitim Merkezi uygulamalarından övgü ile bahsettiler. İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program otoritesi (İKG PRO) ‘ne projenin yürütüm sürecini anlatan Prof.Dr.Nurettin YAMANKARADENİZ düzenlenen fuara  Bursa Uludağ Üniversitesi ‘nin katılımında her türlü desteği veren Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet Saim Kılavuz Hocamıza ve fuarda Üniversitemizi başarı ile temsil eden İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ekibine teşekkürlerini sundu.

Haber Tarihi : [18-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [805]