Deliçay Havzasında “Uygulamalı Jeomorfoloji” dersi teknik gezisi gerçekleştirildi.

12 Aralık 2022 tarihinde Prof. Dr. Hasan Özdemir başkanlığında Coğrafya 3. Sınıf öğrencilerine “Uygulamalı Jeomorfoloji” dersi kapsamında Deliçay Havzası ve alt havzalarında teknik gezi düzenlenmiştir. Bu teknik gezi kapsamında öğrenciler “Kuzey Anadolu Fayı Oluşumu, KAF Güney kolu çek-ayır havzaları, Deliçay ve alt havzalarında akım, sediman ve yatak özellikleri ve bunların karşılaştırması” konularında ders ve gözlemler yapmıştır. Bu teknik gezinin gerçekleşmesindeki katkısından dolayı Bursa Uludağ Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [13-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.639]