Tüm Haberler
Matematik Okuryazarlığının Okul Matematiği ile Entegrasyonu adlı makalemiz Uluda Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisinde yayınlanmıştır.

[Haber Tarihi : 28-Nis-2022]

Projemizin kitapçığı basıma hazırlanmıştır.

[Haber Tarihi : 05-Nis-2022]

Proje yürütücümüz Prof. Dr. Murat ALTUN Edirne MEB tarafından düzenlene ve Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Projesi Hibesi almaya hak kazanan "Matematik Okuryazarlığı ve Öğretim Düzenleme Teknikleri" adlı proje eğitimi düzenlendi.

[Haber Tarihi : 18-Şub-2022]

Prof. Dr. Murat ALTUN hocamız Acıbadem Üniversitesi tarafından organize edilen

Prof. Dr. Murat ALTUN hocamız Acıbadem Üniversitesi tarafından organize edilen "Matematik Eğitiminde Güncel Eğilimler: Çift Odaklı Öğretim Modeli" adlı seminer vermiştir.

[Haber Tarihi : 17-Ara-2021]

Proje yürütücüsü Prof. Dr. Murat Altun hocamız “Bursa Nilüfer İlçesi Matematik Öğretmenleri Zümre Başkanları Toplantısı”na katıldı.

[Haber Tarihi : 06-Eyl-2021]

Prof. Dr. Murat ALTUN Hocamız Diskalkuli Derneği tarafından organize edilen

Prof. Dr. Murat ALTUN Hocamız Diskalkuli Derneği tarafından organize edilen "Matematik Herkes İçin" adlı sunum yapmıştır.

[Haber Tarihi : 18-Mar-2021]

Prof. Dr. Murat ALTUN Hocamız Mühendislikte Matematik Eğitimi Kongresinde Çağrılı Konuşmacı olarak "Matematik Okuryazarlık Nedir?" adlı bir sunum gerçekleştirmiştir.

[Haber Tarihi : 24-Şub-2021]

Prof. Dr. Murat ALTUN Hocamız Matematik Okuryazarlığı Sorusu Hazırlama ve Öğretim Düzenleme Teknikleri adlı semineri geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

[Haber Tarihi : 18-Şub-2021]

Proje yürütücümüz Prof. Dr. Murat ALTUN hocamız

Proje yürütücümüz Prof. Dr. Murat ALTUN hocamız "Matematik Okuryazarlığı Sorusu Hazırlama ve Öğretim Düzenleme Teknikleri" seminer gerçekleştirecektir.

[Haber Tarihi : 09-Şub-2021]

Prof. Dr. Murat ALTUN Hocamız Matematik Okuryazarlığı Sorusu Hazırlama ve Öğretim Düzenleme Teknikleri adlı Seminer Gerçekleştirdi

[Haber Tarihi : 30-Oca-2021]

Öğretmen Eğitimlerimize Mudanya Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulunda Devam Ettik