ÇEVRE AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI

Öğrencilerinin dikkatine,

Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan “ÇEVRE AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI”nda Bursa Teknik Üniversitesi’nin 10 kişilik kontenjanı boş kalmıştır.

Bursa Teknik Üniversitesi’nin eğitim günü ÇARŞAMBA günleri öğleden sonradır.

Bu ek kontenjan ile programa katılmak isteyen öğrencilerin (2., 3. ve 4.sınıf) 12 Mart 2024 Salı günü saat 17.00’ye kadar bölüm sekreterliğine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Eğitim programının, Mart 2024 - Haziran 2024 tarihleri arasında, ÇARŞAMBA günleri öğleden sonra şeklinde yapılması planlanmaktadır ve katılım zorunludur.

Program sonunda katılımcı öğrencilere sertifika verilecektir.

ÇEVRE AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerine yönelik çevre konusunda yapılan çalışmaların tanıtılacağı, uygulamaların yerinde inceleneceği bir eğitim programı planlanmaktadır. Yapılması planlanan eğitimin başlıkları şu şekildedir;

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Mar-2024 12:37]