Lisans Öğrencilerimizin Dikkatine: Temel İSG Eğitimleri

Bölümümüz tüm lisans öğrencilerinin “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG)” eğitimlerini alması zorunludur. Öğrencilerimizin laboratuvar dersleri ve proje dersleri için, sürdürecekleri laboratuvar çalışmaları öncesinde eğitime katılım belgelerini almaları ve bu belgeleri Bölüm Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Eğitim katılım belgesi olmayan öğrencilerimiz laboratuvarlara giriş yapamayacaktır.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri ücretlidir. Ücret bedeli aşağıda belirtilmiştir. Temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri için 03 Marta 2024 saat 23:59’a kadar başvuru yapılabilecektir.

Eğitim başlangıç tarihi: 04 Mart 2024

Eğitim bitiş tarihi: 17 Mart 2024   23:59

Ücret Bedeli :75 TL

Bağlantı Adresi

NOT: Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü lisans öğrencilerine verilecek olan temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi oniki (12) saat tehlikeli sınıftan olup, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Sürekli Eğitim Merkezleri (ULUSEM) tarafından verilmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [26-Şub-2024 19:22]