ÖĞRENCİLERİMİZE STAJ İMKANI (Güncelleme: 15/10/21)

- 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde 1 yıl boyunca perşembe ve cuma günlerinde dersi olmayan 4. sınıf ve üzeri öğrencilerimiz için  İbraş Kauçuk Otomotiv Yan San. ve Tic. A.Ş   (https://www.ibras.com.tr/) firmasında dönem içi staj yapma imkanı oluşmuştur. Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz bu imkandan yararlanabilmektedir. İlgilenen öğrencilerimizin ilgili bölüm başkanlıklarımız ve staj komisyonları ile irtibat kurmaları gerekmektedir. Firma için irtibat  funda.yoldaslik@ibras.com.tr  adresi ile kurulmalıdır.

- Rollmech Otomotiv dönem içi staj yapacak öğrenci aramakta. İsteyenlerin Prof.Dr.Fatma Esen ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-Eki-2021 07:41]