T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi "Staj Seferberliği Projesi"

image.png

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından, 2020 yılında pilot uygulaması tamamlanan ve OECD raporunda örnek uygulama gösterilen Staj Seferberliği projesi, Cumhurbaşkanlığı 2021 yılı programına dâhil edilmiş ve uygulama birliği sağlanarak yaygınlaştırılması uygun görülmüştür.

Yaklaşık 3000 kamu kurumu ve özel sektör kuruluşu; ülkemizin genç yeteneklerini kariyer yolculuklarında desteklemek için “Senin İçin Seferberiz” teması altında birleşti.

Coğrafya veya üniversite farkı gözetmeksizin, tüm üniversitelerdeki öğrencilere fırsat eşitliği sağlamayı hedefleyen programa Türkiye’nin dört bir yanından ve 128 farklı ülkeden 136.000’in üzerinde öğrenci başvuruda bulunmuştur. Her bir öğrencinin akademik / mesleki, sanatsal / sosyal ve sportif yetkinlik puanları hesaplanarak bir “stajyer havuzu” oluşturulmuştur.

Stajyer havuzuna ulaşmanız, ihtiyaç duyduğunuz genç yetenekleri keşfetmeniz ve staj imkânlarınız ile öğrencilerin kariyer gelişimlerini destekleyebilirsiniz.

Stajyer havuzuna erişmek ve programla ilgili sorularınız hakkında bilgi almak için stajseferbirligi@cbiko.gov.tr e-posta adresi üzerinden yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [30-Nis-2021 12:04]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [30-Nis-2021 12:08]

Duyuru Görüntüleme : [778]