Enoca Bilgi Teknolojileri İş İlanı!

ENOCA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Merkezi İstanbul’da, Çanakkale, Karabük ve Sivas’ta şubesi bulunan Enoca Bilgi Teknolojileri ve Danışmanlık firmamızda çalışacak adaylar arıyoruz.

Adayların, en az orta düzeyde Java veya asp.net yazılım bilgisine ayrıca orta seviyede Database ve sql bilgisine sahip olması gerekmektedir.

Öğrenimleri devam eden adaylar için staj, kısmi çalışma ve remote imkânımız da bulunduğu için öğrenci arkadaşlar başvurabilirler.

Başvuru yapan adaylara online teknik mülakat yapılacak olup, mülakat sonrası adayın seviye durumuna göre maaş ve diğer ekonomik şartlar ayrıca görüşülecektir.

İlgili öğrenci veya mezunların, kariyerlerinde yeni bir adım atmasını ve aramıza katılmasını bekliyoruz.

AÇIK POZİSYONLAR

Backend Developer (Java/.net)

İş analisti

Cv’lerinizi yakup.eyibil@enoca.com adresine iletebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Mar-2023 13:38]