Dönem İçi Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihleri (Güncellendi)

Yukarıdaki sayfada yer alan gerekli belgelerle birlikte güz döneminde dönem içi staj yapan ve bahar dönemi stajlarına başlayacak öğrencilerimiz staj başlangıç evraklarını 23.02.2023 perşembe günü saat 16:00'a kadar belgelerini teslim etmelidir. (MÜLAKAT EVRAKLARI HENÜZ GETİRİLMEYECEK DUYURU YAPILACAK)

Bahar dönemi staj başlangıcı 27 şubat ile başlayan haftadan itibaren haftada 3'er gün şeklinde olacak ve bitiş tarihi öğrencinin belirlediği günlere göre 24,25 veya 26 mayıs tarihlerinden biri olacaktır.

Staj yapılacak 3 gün belirlenirken; o günlerde dersinizin olmaması veya alınan derslerden FF-FD ile kalınmış olunması gerekmektedir.

Lütfen belgelerinizi hazırlarken resmi tatillere dikkat ederek, her ay yapılacak iş günü sayısını da doğru bir şekilde yazarak evraklarınızı teslim ediniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Şub-2023 08:14]