Biyoloji Topluluğu (UBİT) Eskişehir Anadolu Üniversitesine teknik gezi düzenlemiştir

Bursa Uludağ Üniversitesi Biyoloji Topluluğu (UBİT) Topluluk Danışmanı Prof. Dr. Sibel TAŞ eşliğinde 4 Kasım 2022 Cuma günü Eskişehir Anadolu Üniversitesine teknik gezi düzenlemiştir. Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evrim YENİLMEZ tarafından öğrencilere Bitki İlaç Bilimsel Araştırmalar ve Uygulama Merkezi (AUBİBAM) tanıtılmış ve Araştırma Merkezi gezdirilerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilmiştir. Daha sonra Sazova-Eskişehir Bilim Sanat ve Kültür Park’ında Sualtı Dünyası ve Hayvanat Bahçesi ziyaret edilmiştir.

Haber Tarihi : [07-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [987]