Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3: Doğu - Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz Webinarı
 Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3: Doğu - Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz Webinarı
Bursa Uludağ Üniversitesi, Arkeoloji Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Arkeologlar Derneği Bursa Şubesi ve Arkeolojihaber adlı yayın platformunun iş birliğiyle 05-06-07 Mart 2021 tarihleri arasında “Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3: Doğu - Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz Webinarı” düzenlenecektir.
 
Bu webinarla, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz bölgelerinde 2019 ve 2020 yıllarında gerçekleştirilen yüzey araştırmaları sonucu ortaya çıkan güncel gelişmeler, bölgeler arasındaki etkileşim ve iletişim gibi konular arkeoloji camiası ve tüm ilgililerle buluşturulacaktır.  
 
Prof. Dr. Mustafa Şahin'in moderatörlüğü üstleneceği ‘Kültür Varlıklarının Tahribatı ve Alınması Gereken Önlemler’ başlıklı açılış oturumunda, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı M. Yahya Coşkun, Prof. Dr. Necmi Karul, Prof. Dr. Gürcan Polat, Prof. Dr. Kutalmış Gökay ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Kaçakçılıkla Mücadele Dairesi Başkanı Zeynep Boz konuşmacı olarak yer alacaktır. 
 
Açılış oturumundan sonra 06 Mart Cumartesi ve 07 Mart Pazar gün boyu 8 farklı oturumuda toplam 30 bildiri birbirinden değerli akademisyenler tarafından sunulacaktır. 
 
Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3: Doğu - Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz Webinarı” Arkeolojihaber yayın platformunun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. İlgili Youtube kanalı:   https://www.youtube.com/channel/UC3vGtUL1M6fHzMw2gyjVlGg

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [2.485]