ÖĞRENCİLERİMİZDEN MACfit Nilüfer Carrefour Spor Salonuna Ziyaret

AEB3005 Fitness Kilo Kontrolü ve Bireysel Antrenörlük dersi kapsamında öğrencilerimiz Dersin Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Merve GEZEN BÖLÜKBAŞ ile birlikte Bursa, İstanbul, İzmir ve Ankara gibi pek çok şehirde şubeleri bulunan MACfit Nilüfer Carrefour Spor Salonuna teknik gezi gerçekleştirdiler.

Tesis içerisinde bulunan Fitness, Kardio, Cycling, Serbest Ağırlık Alanı, Dans Stüdyosu, Yoga Stüdyosu, Pilates Stüdyolarını ve Performans Ölçüm Stüdyosunu mezun öğrencilerimizden Personal Trainer Öner Can Uzun ile birlikte gezerek her alanın kullanım işlevselliği ile ilgili bilgi edindiler. Tesis tanıtımı bittikten sonra öğrencilerimize üyelik, antrenörlerin çalışma sistemleri ve MAC+Mobil Kişiye özel program ve içerikleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Programın son bölümünde ise; öğrencilerimiz mesleki deneyim kazanımı hususunda önemli gördükleri konu başlıklarıyla ilgili sorularını yönelterek Bireysel Antrenör olarak çalışmanın önemini ve sistemsel düzenini daha iyi kavrama fırsatını yakaladıklarını belirttiler.

Haber Tarihi : [04-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [347]