21. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresine Katıldık
 21. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresine Katıldık

11-14 Kasım 2023 tarihleri arasında Kemer-Antalya’da Spor Bilimleri Derneği tarafından her yıl düzenlenen 21. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’ne Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nden Prof. Dr. Şerife Vatansever, Arş. Gör. Dr. Merve Gezen Bölükbaş ve Arş. Gör. Ali Kamil Güngör ile katılım sağladık.

21. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde;

İskelet kası Hipertrofisi: Sağlıktan Performansa adlı Hardline Sempozyumuna davetli konuşmacı olarak Prof. Dr. Şerife Vatansever "Protein Tüketimi ve Egzersize Bağlı İskelet Kası Hipertrofisi" adlı sunumu gerçekleştirmiştir.

Arş. Gör. Dr. Merve Gezen Bölükbaş "Düzenli Egzersize Katılan Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Adölesanların Bağırsak Mikrobiyotasının İncelenmesi” ve “Tip 2 Diyabet Hastalarda Yüksek Şiddetli Aralıklı Antrenmanın Vücut Kompozisyonu, Kardiyorespiratuar Uygunluk ve Metabolik Parametreler Üzerindeki Etkileri: Sistematik Bir Derleme" adlı çalışmalar ile sözlü sunuma katılmıştır.

Arş. Gör. Ali Kamil Güngör "Farklı toparlanma yöntemlerinin erkek basketbolcularda kalp atım hızı değişkenliği ve denge becerisine etkisi"  adlı çalışma ile sözlü sunuma katılmıştır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [335]