Yaz döneminde Staj 2'yi tamamlayan öğrencilerin dikkatine

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj 2'yi tamamlayan öğrencilerin staj defterlerini ve diğer evraklarını (Devam Durumunu Gösterir Çizelge, İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu, Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu ve varsa Uygulamalı Eğitim Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı ile öğrencinin banka hesabına ödeme yapıldığını gösteren dekont) en geç 14 Ekim 2022 mesai bitimine kadar Staj Komisyonu Üyesi Araş.Gör.Dr. Süleyman Can BAYCAN'a teslim etmesi gerekmektedir.

Aksi taktirde staj defteri ile diğer evrakların değerlendirilmesi yapılacak staj sınavına kadar tamamlanamayacağı için bir sonraki dönemde rutin olarak yapılacak staj sınavına devredecektir.

Mezun durumunda olan öğrenciler, öğrenci işlerine dilekçe yazarak kendileri için bir staj sınavı düzenlenmesini talep edebilirler.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Eyl-2022 11:37]