Araştırma Görevlisi Atamaları
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web adresinde 14.12.2017 tarihinde ilan edilen Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı 4. dereceli araştırma görevlisi kadrosuna başvuran ve yapılan değerlendirmeler neticesinde atanmaya hak kazanan Büşra YAYLI; 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi ve "Öncelikli Alanlardaki Araştırma Görevlisi Kadrolarına Atananların Lisansüstü Eğitimleri ile Diğer Hususlara İlişkin Usul ve Esaslar" uyarınca açıktan atanarak 26.03.2018 tarihinde Fakültemizdeki görevine başlamıştır.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web adresinde 14.12.2017 tarihinde ilan edilen Fakültemiz Zootekni Bölümü Hayvan Yetiştirme Anabilim Dalı 4. dereceli araştırma görevlisi kadrosuna başvuran ve yapılan değerlendirmeler neticesinde atanmaya hak kazanan Merve GÜNDÜZ; 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi ve "Öncelikli Alanlardaki Araştırma Görevlisi Kadrolarına Atananların Lisansüstü Eğitimleri ile Diğer Hususlara İlişkin Usul ve Esaslar" uyarınca açıktan atanarak 27.03.2018 tarihinde Fakültemizdeki görevine başlamıştır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Mar-2018]