AKADEMİSYENLERİMİZDEN EĞİTİME DESTEK

Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı akademisyenlerimizden Öğretim Görevlisi Dr. Nuray Koç ve Öğr. Gör. Hasan Er çeşitli kurum ve kuruluşların düzenlediği eğitimlerde konuşmacı olarak yer almışlardır. Dr. Nuray Koç tarafından Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Çocuğum İlkokula Hazır mı? ve STEM’le 5 Duyu Projesi kapsamında Okul Öncesinde STEM Eğitimi konularında eğitimler gerçekleştirilmiştir. Öğr. Gör. Hasan Er tarafından Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Erken Çocukluk Eğitimi Zirvesi ‘nde ve Öğretmen Kulübü 236.Buluşmasında Öğretmenlik Kumbaram konularında eğitimler gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Çocukla Canlı Bağlantıda Kalmak Online Eğitim Zirvesi’nde Çocuklar Ailelerinden Neler Bekler konusunda bir eğitim gerçekleştirmiştir.

Haber Tarihi : [30-May-2022]

Haber Görüntüleme : [1.128]