BUÜ Meslek Yüksekokulları Tanıtım Kitapçığı Hazırlandı

Üniversitemiz bünyesinde ilk olarak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz, 1985-1986 eğitim - öğretim yılında eğitim öğretime başlamış, bunu Teknik Bilimler ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokullarımız (1987-1988) takip etmiş ve bugün Bursa’mızın 11 farklı ilçesinde kurulan Meslek Yüksekokullarımızla birlikte Meslek Yüksekokulu sayımız 15’e ulaşmıştır. Meslek Yüksekokullarımız bünyesinde Teknoloji, Sağlık, Hizmet, Tarım ve Hayvancılık sektörlerine yönelik eğitim veren 106 program ve 20 bine yaklaşan öğrenci bulunmaktadır.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin sektörel ihtiyaçlar çerçevesinde nitelikli bir eğitim almalarının Bursa’nın ve Türkiye’nin gelişimine önemli bir katkı sunacağı bilincini ve sorumluluğunu taşımaktayız. Bursa Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Tanıtım Kitapçığı BUÜ MYO Müdürlerimizin emekleri sonucunda hazırlanmıştır. Kitapçık, paydaşlarımızın bilgilendirilmesi amacıyla web sitemize eklenmiştir.

Kitapçık için linke tıklayınız

Haber Tarihi : [01-Haz-2021]