2023-2024 HAZIRLIK SINIFI GÜZ DÖNEMİ BAŞARI DURUMLARI VE BAHAR DÖNEMİ SINIF LİSTELERİ

AÇIKLAMA:

1. Aşağıdaki listede 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz dönemi modül sonu not ortalamaları ile bahar döneminde öğrenim görülecek modüller açıklanmıştır.

2. Bahar dönemi modüllerin yanında öğrenim görülecek olan yeni derslikler de görünmektedir.

3. Haftalık ders programları ydyo.uludag.edu.tr adresinden yayınlanmıştır. Lütfen önce aşağıdaki listelerden sınıfınıza bakıp, ardından sınıfınızın ders programına bakınız.

4. Açıklanan sonuçlarda ismini bulamayan yada itirazı olan öğrenciler 0224 294 26 56 telefon numarasından Öğrenci İşlerine bağlanarak veya ogrenciydyo@uludag.edu.tr adresine mail atarak bilgi alabilirler.

İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI BİRİNCİ ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ BAŞARI DURUMLARI BAHAR DÖNEMİ YENİ MODÜLLER İLE SINIF/DERSLİK LİSTESİ

İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI İKİNCİ ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ BAŞARI DURUMLARI BAHAR DÖNEMİ YENİ MODÜLLER İLE SINIF/DERSLİK LİSTESİ

ALMANCA HAZIRLIK SINIFI GÜZ DÖNEMİ BAŞARI DURUMLARI BAHAR DÖNEMİ YENİ MODÜLLER İLE SINIF/DERSLİK LİSTESİ

FRANSIZCA HAZIRLIK SINIFI GÜZ DÖNEMİ BAŞARI DURUMLARI BAHAR DÖNEMİ YENİ MODÜLLER İLE SINIF/DERSLİK LİSTESİ