2023-2024 İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI LİSTELERİ + SINAV GİRİŞ YERLERİ

AÇIKLAMA:
1.Aşağıdaki listede ismi olmayan öğrenciler başvuru işlemini tamamlamadıkları için İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Eğitimine katılamazlar. Aşağıdaki listede adı olmayan tüm öğrencilerin bir an önce birimlerinin Öğrenci İşleri ile iletişime geçerek ders kayıt ve ders seçme işlemlerini akademik takvime uygun olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2. Aşağıda isimleri belirtilen sınava katılacak öğrenciler 13 Eylül 2023 saat 10:00’ da aşağıda belirtilen Yabancı Diller Yüksekokulu Ali Osman Sönmez Kampüsü sınav salonlarında Seviye Belirleme Sınavına gireceklerdir. Bu sınava katılmayan öğrencilerin İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfından kayıtları silinir.

3. İsteğe Bağlı hazırlık okuyacak tüm öğrencilerin (sınava katılanlar ) 25 Eylül - 29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ONLİNE Oryantasyon Günlerine katılmaları zorunludur. Oryantasyon Programı ve Katılım Linkleri ydyo.uludag.edu.tr adresinden 23 Eylül 2023 tarihinde ilan edilecektir. Oeyantasyon günlerinde ders programları, ders kitapları, dijital yazılımı eğitimleri gibi hazırlık sınıfı eğitimi için büyük önem arz eden tüm konulara yer verilecektir.

2023-2024 İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI LİSTELERİ + SINAV GİRİŞ YERLERİ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Eyl-2023 06:34]