YAZ ÖĞRETİMİ KESİN KAYIT DURUMU

1. Yaz öğretimi akademik takvimde belirtilen tarihler arasında yüz yüze yapılacaktır.
2. Hazırlık sınıfı yaz öğretimine katılmak için ilgili dilin öğrenci el kitabında duyurduğu koşulların sağlanması gerekmektedir.
3. Yaz öğretimi 5 hafta (toplam 120 saat) sürecektir.
4. Yaz öğretimi yeterlik sınavı 08 Eylül 2022 tarihinde yapılacaktır.

YAZ ÖĞRETİMİ ÖN KAYIT SONUÇLARI AŞAĞIDA SUNULMUŞTUR. BU LİSTELER ÖN KAYIT LİSTELERİ OLUP, NİHAİ LİSTELER KESİN KAYITTAN SONRA NETLEŞECEKTİR. AKADEMİK TAKVİMDE BELİRTİLEN TARİHLERDE KESİN KAYIT İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYEN ÖĞRENCİLERİN ÖN KAYITLARI GEÇERSİZ OLACAKTIR. KESİN KAYIT DÖNEMİNDE YAZ ÖĞRETİMİ ÜCRETLERİ ÖĞRENCİLERİN OTOMASYONLARINA TANIMLANMIŞ OLACAKTIR VE BANKAYA GİDİLDİĞİNİDE ÖĞRENCİ NUMARASI İLE ÜCRET ÖDEMESİ GERÇEKLEŞTİRİLEBİLECEKTİR.

NOT: Yaz Okulu ücretinizi öğrenci otomasyonunun borç sekmesinden yada Halkbankasına gittiğinizde öğrenci numaranızla öğrenebilirsiniz. Ücreti yatırdıktan sonra dekontunuzu ogrenciydyo@uludag.edu.tr adresine mail atmanız gerekmektedir. Dekontunu mail atan öğrencilerin dersleri öğrenci işleri tarafından seçilecektir. Dersinizin seçilip seçilmediğini öğrenci otomasyon sisteminden takip edebilirsiniz.

1. İNGİLİZCE YAZ ÖĞRETİMİ ÖN KAYITLARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

2. ALMANCA YAZ ÖĞRETİMİ ÖN KAYITLARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ