Fakültemiz 44. Kuruluş Yıl Dönümü ve Kariyer Etkinliği
 Fakültemiz 44. Kuruluş Yıl Dönümü ve Kariyer Etkinliği

Fakültemiz bahçesinde 26 Mayıs 2022 tarihinde ‘44. Kuruluş Yıldönümü ve Kariyer Etkinliği’ adı altında Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Berrin ZIK ve Sosyal Sportif ve Kültürel Faaliyetler Kurulu tarafından öğrenci etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte Kurul Başkanı Doç. Dr. Murat CENGİZ organizasyon ve DJ olarak etkinlik müziğinde, Kurul üyeleri Doç. Dr. Burcu ÜSTÜNER, Doç. Dr. Deniz DİNÇEL, Dr. Öğr. Üyesi Sabire GÜLER, Dr. Öğr. Üyesi Ender UZABACI, Dr.Öğr. Üyesi Muhammed DUMAN organizasyonun yürütülmesinde görev almıştır. Öğrencilerimiz Kemal Hüseyinov ve Azzam Baylan etkinliğin sunuculuğunu, fotoğrafların çekimini Ulaş Can SEVİNDİK üstlenmiştir. Fakülte öğrenci temsilcimiz Şüheda ALPER koordinatörlüğünde sınıf temsilcilerimiz Nihat Tuna, Sefa CENGİZ, Esra SARI, Buruç Asil AKGÜNLÜ etkinlikte görev almıştır.

Tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinliğimiz Dekan Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ’ın konuşması ve ardından fakülte öğrencilerimizin katıldığı geleneksel koşu ve halat çekme yarışıyla başlamıştır. Etkinliğimizi sanatsal performanslarıyla Ennour Oğraş (Arp dinletisi),  Nihat Tuna Kayhan (Keman dinletisi), Fatma Ceylan (Salsa dans), Mehtap Erişen (Seramik workshop),  Ömer Faruk (Rock karaoke) ve Sude Bozkurt (At gösterisi)  renklendirmiştir. Ayrıca etkinliğe kariyer hikayeleriyle katılan mezunlarımız Nilüfer Oruz (Royal Canin), Cansın Meral (Elanco) ve Ömer Faruk Kamburoğlu (Oksijen) ile öğrencimiz Ela Yörüklü (Dizi Oyuncusu) deneyimlerini paylaşmıştır. 

Etkinliğe katılan HasVet, Elanco, Royal Canin ve VetCom ile desteklerini esirgemeyen Oksijen Travel, Karagül Tavukçuluk, İtimat ve Eker’e teşekkür ediyoruz.

duyarlı resimler

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.460]