Beyaz Et ve Yumurta Üretiminin Geleceği
 Beyaz Et ve Yumurta   Üretiminin Geleceği

Sektör öğrenci buluşması kapsamında Fakültemiz Güler Osman KÖSEOĞLU Konferans salonunda BIG DUTCHMAN firması tarafından 20 Mayıs 2022 Saat: 14:00’ da ‘Beyaz Et Üretiminin Geleceği’ başlığı altında bir etkinlik düzenlendi.

BIG DUTCHMAN firmasından Kanatlı üretim ekipmanları satış müdürü Sayın Veteriner Hekim Adem ÖTER ve yumurta üretim ekipmanları satış müdürü Sayın Erdal GÜRBÜZ’ ün sunum yaptığı etkinlikte, gelecekteki ihtiyaçlara yönelik pratik, ekonomik ve çevre dostu çözümler sunmanın bilinciyle modern kümes ekipmanları ve kümes yönetimi hakkında fakülte öğrencilerimize bilgi verildi. Toplantı sırasında ve sonrasında öğrencilerimizin soruları davetli meslektaşımız tarafından tüm detaylarıyla cevaplandırıldı.  Ayrıca beş öğrencimize 500 TL’ lik hediye çeki ve tüm öğrencilerimize bardak hediye edildi.

Haber Tarihi : [01-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : [1.158]