Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğünden Fakültemize Ziyaret

Üniversitemiz Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğünce, fakültemiz Güler-Osman Köseoğlu Konferans Salonunda 12.10.2021 tarihinde bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya üniversitemiz Uluslararası  Akademik İlişkiler Koordinatörü Pro. Dr. Bülent ŞENAY, Uluslararası  Akademik İlişkiler Ofis  Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Seval ŞAHİN, Erasmus Koordinatörlüğü  Öğr. Gör. Damla ALDELEKLİOĞLU ONUK ile fakültemiz öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda üniversitemizin ve özelinde fakültemizin uluslararası ilişkileri, Erasmus, Secondos, Mevlana gibi öğrenci ve öğretim elemanı değişim programları hakkında bilgi sunuldu. Ayrıca yabancı uyruklu öğrenciler ve yabancı dil dersleri konusunda öğretim üyeleri ve koordinatör yetkilileri arasında fikir alış-verişi yapıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantı karşılıklı soru ve cevaplarla tamamlandı.

Haber Tarihi : [20-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [936]