Etkinlik : 1. Sınıf Öğrencilerimize Fakültemizi Tanıtım ve Hoş geldiniz Toplantısı

Etkinlik Yeri : VETERİNER FAKÜLTESİ

Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15-10-2020

Etkinlik Bitiş Tarihi : 15-10-2020

Etkinlik Başlangıç Saati : 12:00

Etkinlik Bitiş Saati : 12:30

Etkinlik Açıklama :

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Berrin ZIK’ın katılımı ile 15.10.2020 tarihinde, online olarak 1. Sınıf öğrencilerimizle Fakültemizin tanıtımına ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı. Google Meet üzerinden yapılan bilgilendirme toplantısında Dekan Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ fakültemizin kuruluşu ve fiziki olanakları, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Berrin ZIK ise Fakültemizin Eğitim-Öğretimi hakkında yeni katılan öğrencilerimizi bilgilendirdi. Toplantı sonunda öğrencilere başarı temennilerini sunularak bilgilendirme toplantısını sonlandırıldı. Organizasyonu düzenleyen doktora öğrencisi Burak Özdemir’e teşekkür ederiz.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [15-Eki-2020]