MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

           2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YARIYIL SONU MEZUN            

                              DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Veteriner Fakültesinden mezun olmak için gerekli olan tüm dersleri alarak başarıyla geçen ve 300 AKTS ders yükünü tamamlayan öğrencilerimiz mezuniyet işlemlerini başlatabilmek için;

  1. Kütüphane borçlarını kapatmaları gerekmektedir. Kütüphane ilişkisi kesilmeyen öğrencilerin mezuniyet dilekçeleri işleme alınmayacaktır. 
  2. Mezuniyet işlemlerini başlatabilmek için Fakülte ana sayfasında yer alan Formlar/Dilekçeler sekmesi altındaki “Mezuniyet Başvuru Formu”nun çıktısını alarak gerekli alanları doldurmalı ve imzalı formu taratarak en geç 25 Ocak 2022 saat 17:00’ a kadar vetmezkom@uludag.edu.tr  adresine mail atmalıdır. Mail de konu kısmına mutlaka “Mezuniyet Başvuru” yazılmalıdır.  Öğrenciler mezuniyet dilekçeleri ile birlikte kütüphaneden alacakları ilişik kesme belgesini de mail atmaları ya da dilekçelerinin üzerine kütüphane ilişiği kesilmiştir notunu düşmeleri gerekmektedir. 

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: Mezuniyet başvurularında sadece vetmezkom@uludag.edu.tr adresine yapılan başvurular dikkate alınacaktır.  Başka mail hesaplarına yapılan başvurular dikkate alınmayacak ve elden başvuru kabul edilmeyecektir. 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Oca-2022 13:05]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Oca-2022 13:07]

Duyuru Görüntüleme : [1.308]