4-6 Yaş Çocuk Gelişimi ve Etkinlikleri Başvuruları Başladı!

EĞİTİM TANITIMI:

4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programımız
11/02/2015-2862 evrak tarihi ve sayı numarası ile Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından UYGUN GÖRÜLMÜŞ VE ONAYLANMIŞTIR.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI:

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden;
Bu sertifika programı Diyanet İşleri Başkanlığında Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartı değildir. Kur’an Kursu Öğreticisi olarak atandıktan veya görevlendirildikten sonra Kur’an kurslarının 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik eğitim verilen sınıflarında derse girmek isteyen öğreticilere yönelik bir sertifika programıdır.
Sertifika programı Kur’an kurslarında Kadrolu, Sözleşmeli, Vekil veya Geçici olarak görev yapan öğreticilere yöneliktir.
Kur’an kurslarında geçici öğretici olarak görev alma şartlarını taşıyan kişilerde bu sertifika programına müracaat edebilir.
Kur’an Kursu Öğreticisi olabilme şartlarını taşıyan ve formasyonu olanlar da müracaat edebilir.

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ:

▒▒ Her modül, ders notları, videolar, sunular, ödevler ve danışmanlıkları içeren karma yöntemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
▒▒ Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
▒▒ Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
▒▒ Eğitim, emba kriterlerine  göre gerçekleştirileceği için öğrencilerimizin tüm materyalleri kullanmaları gerekmektedir.
▒▒ Her bir ders bir yandan öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin powerpoint sunusu ekranda gözükmektedir.
▒▒ Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.
▒▒ Dersler, ödev teslim ve sınavlar internet üzerinden olup Türkiye'nin her yerinden katılabilir.- Ayrıca Uzaktan Eğitim portalımızda yer alan forumlardan öğrenciler hocalarla ve birbirleriyle iletişim kurabilmektedir.
▒▒ Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
▒▒ Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
NOT: Eğitim 16 AKTS (Avrupa Kredi Transfer Sistemi)'dir. (1 AKTS yaklaşık 30 saat iş yüküdür.)  Program yaklaşık 480 saat iş yükünden oluşmaktadır. Eğitimlerde alınan AKTS değerleri üniversitemizin eğitim programlarında dikkate alınacaktır.

Eğitim Ücreti: 290,00 TL
Eğitim Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2016
Eğitim Tarihi: 6 Mayıs 2016 Saat: 11:00 - 31 Mayıs 2016
Sınav Tarihi: Sınav Tarihi Eğitimin Görüleceği Uzaktan Eğitim Sistemi Üzerinden Duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞARTI::
█▌ Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

▒▒ Birey Gelişmi Modülü
▒▒ Psikomotor Gelişim Modülü
▒▒ Bilişsel Gelişim Modülü
▒▒ Dil Gelişimi Modülü
▒▒ Sosyal Gelişim Modülü
▒▒ Duygusal Gelişim Modülü
▒▒ Ahlak Gelişimi Modülü
▒▒ Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
▒▒ Oyun Etkinlikleri Modülü
▒▒ Uyumsuz Çocuklar Modülü
▒▒ Drama Çalışmaları Modülü
▒▒ Drama Uygulamaları Modülü
▒▒ Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
▒▒ Eğitici Oyuncaklar  Modülü
▒▒ Çocuklar İletişim – 1 Modülü
▒▒ Çocukla İletişim – 2 Modülü
-----------------------------------------------------------------
- Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.
- BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN ÖDEDİKLERİ ÜCRET  HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN İADE EDİLEMEZ!

BAŞVURU HAKKINDA:
- Sertifika Gönderimi Ücretsiz Yapılacaktır.
- Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
- Sınav internet üzerinden yapılacaktır.Adaylarımız Türkiye'nin her yerinden katılabilir.Sınavdan geçer puan alan her adayımız belge almaya hak kazanır.

İLETİŞİM:
Mesai Saatler: 09:30 - 12:30 || 13:30 - 17:30