Uluslararasılaşma sürecine pandemi engel değil

Bursa Uludağ Üniversitesi Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğü (UAİK) pandemi döneminde de çalışmalarına ara vermedi.

Göreve başladığı günden itibaren üniversitenin uluslararasılaşma sürecine özel önem veren BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, tüm uluslararası faaliyetleri (Erasmus, Mevlana, İkili anlaşmalar, projeler, vb.) bünyesinde toplayarak koordine etmek üzere kurulmuş olan Uluslararası Akademik İlişkiler (UAİ) Koordinatörlüğü ile yaptığı değerlendirmede, Üniversitemizdeki eğitim ve araştırma çalışmalarının uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda güncellenmesi ve daha ileriye götürülmesi yönünde pandemiyi engel görmediklerini, tüm tedbirlerin alınması ve çevrimiçi imkanların kullanılması suretiyle uluslararası çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.  Rektör Kılavuz, Bursa Uludağ Üniversitesi olarak; misafir öğrenci sayımızı son yıllarda ciddi ölçüde arttırdığımızı ve bu konuda çok daha yüksek hedeflerimizin olduğunu belirtti.

Haberin devamı için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Ağu-2020]