8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

4 Mart 2016 günü yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Tiyatro Topluluğunun hazırlamış olduğu "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" temalı tiyatro gösterimi sergilendi.

4 Mart 2016 günü yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Radyo TV (RTV) Öğrenci Topluluğunun hazırlamış olduğu "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" temalı sokak röportajları gösterimi gerçekleştirildi.

4 Mart 2016 günü yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Eray Alper'in açlılışını yaptığı sergide "Çocuk Gözüyle Kadın ve Eşitlik" temalı Emine Örnek Koleji ilkokul öğrencilerinin resimleri ile UFAT Fotoğraf klübünün "Kadın Portreleri" adlı fotoğrafları sergilendi.

Uludağ Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi UKAM tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Etkinlikte, Uzman Psikolog Kunter Kurt "Güçlü benlik duygusuna sahip kadınlar ve topluma etkileri" konulu bir konferans verdi.

Konferans için Mersin'den gelerek Uludağ Üniversitesi'ne konuk olan Kunter KURT , Türkiye genelinde gerçekleştirdiği seminerlerle 2 milyonu aşkın kişiye eğitim vermiş bir kişisel gelişim uzmanı. Aynı zamanda yazar ve sıkı bir sporcu olan Kurt'un yayınlanmış beş kitabı ve sporculuğundan aldığı pek çok ödülü mevcuttur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Mar-2016]