"GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE BURSA" DENEME YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ

Uludağ Üniversitesi Türk Dili Bölümü her yıl düzenlediği etkinliklerden biri olan ‘’Dünden Bugüne Bursa’’ isimli deneme yarışması Mete Cengiz Kültür Merkezinde düzenlendi.

Üniversitemizde öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin okuma alışkanlığı ve yaratıcı yazma becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlenen yarışmada toplam 185 öğrenci katılmıştır.

Değerlendirme sonunda 1.lik ‘’Bursa’nın Sırrı’’ başlıklı yazısıyla İlahiyat Fakültesinden AYŞE NUR GÖNEN 2.lik  ‘’Ben Büyüdüm Ve…’’ başlıklı yazısıyla Güzel Sanatlar Fakültesinden EREN COŞAN, eden 3.lük ‘’Tılsımlı Şehir’’ başlıklı yazısıyla Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan MİNE GÖÇMEN, 4. Lük ‘’Huzur Kokuyorsun Bursam’’ adlı yazısıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden BÜŞRA AYAZ,5.lik ise ‘’Dünden Bugüne Bursa” başlıklı yazısıyla Büyükorhan Meslek Yüksekokulundan MEHMET BURHAN olmuştur.

Haber Tarihi : [27-May-2017]

Haber Görüntüleme : [3.951]