TÜRK DÜNYASI TÜDAM'DA BULUŞTU

Türk Devletleri ve Akraba yurtlardan üniversitemize gelen öğrenciler TÜDAM'da düzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya geldiler. Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN ve üniversitemizin değerli akademisyenleri ve idari personellerinin, Türkiye'den ve Türk Dünyasından öğrencilerin katıldığı program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Merkez Müdürümüz Doç.Dr. Erdem ÖZDEMİR ve Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ'un konuşmaları ile başladı.Şiir, müzik dinletisi, kılıç kalkan gösterisi ile renklenen programımız Türk Ocağının pliav ikramı ile sona erdi.

Başta Sayın Rektörümüz olmak üzere programımıza katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [11-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : [990]