E-Sınavlar Hakkında Önemli Duyuru
 E-Sınavlar Hakkında Önemli Duyuru

GÜZ 2020 ARA SINAVLARI

SINAVA GİRİŞ SÜRESİ 3 DAKİKA

Sınavın başlama zamanından sonraki 3 dakika içinde bütün öğrencilerin sınava giriş yapmaları gerekmektedir. 3 dakika içinde giriş yapmayan öğrencilerin sınava girişi mümkün olmayacağından, öğrencilerimizin sınava zamanında giriş yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca sınav sorularının paylaşımını önlemek amacıyla sistemde karekod ve filigram uygulaması bulunmaktadır.

Öğrencilerimizin sınavlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmeleri için Bilgi İşlem Daire Başkalığı tarafından hazırlanmış olan aşağıdaki yardım sayfasını incelemeleri önerilmektedir:

UKEY ve E-SINAV YARDIM SAYFASI

 

MAZERET SINAVLARI

(1) Sınav Çakışması ve Aynı Gün İçinde 3 veya Daha Fazla Sayıda Sınav Nedeniyle Mazeret Sınavı Başvurusu

Sınav Çakışması ve Aynı Gün İçinde 3 veya Daha Fazla Sayıda Sınav nedeniyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrencilerimizin, en geç 20 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar Mazeret Sınavı Başvuru Formu'nu doldurarak, gerekli eklerle birlikte, kendi öğrenci numaralari ile başlayan "ogr.uludag.edu.tr" uzantılı e-posta adreslerinden, Tekstil Mühendisliği Bölümü'nün tekstil@uludag.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

(2) Teknik Sorunlar Nedeniyle Mazeret Sınavı Başvurusu

Sınav esnasında yaşanan teknik sorunlar nedeniyle sınavında devam edemeyen ve mazeret sınav hakkın talebinde bulunacak olan öğrencilerimizin, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almaları ve kendi öğrenci numaralari ile başlayan "ogr.uludag.edu.tr" uzantılı e-posta adreslerinden, Tekstil Mühendisliği Bölümü'nün tekstil@uludag.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Teknik Sorunlar Nedeniyle Mazeret Sınavı Başvurusu için Mazeret Sınavı Başvuru Formu gönderilmesine gerek yoktur.

 

Fakültemiz dışındaki birimler tarafından verilmekte olan dersler için mazeret sınavı talebinde bulunmak isteyen öğrencilerimizin, başvurularını ilgili birime ve söz konusu birim tarafından ilan edilen şekilde yapmaları gerekmektedir.

 

Sınavlarla ilgili diğer soru ve sorunlarınız için üniversitemizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve fakültemizin Öğrenci İşleri Bürosu ile iletişim kurabilirsiniz.

Sınavlarınızda başarılar dileriz!

 

BÖLÜMLERİMİZİN KURUMSAL E-POSTA ADRESLERİ

Bilgisayar Mühendisliği: bilgisayar@uludag.edu.tr

Çevre Mühendisliği: cevre@uludag.edu.tr

Elektrik-Elektronik Mühendisliği: elektronik@uludag.edu.tr

Endüstri Mühendisliği: endustri@uludag.edu.tr

İnşaat Mühendisliği: insaat@uludag.edu.tr

Makine Mühendisliği: makine@uludag.edu.tr

Otomotiv Mühendisliğig: otomotivad@uludag.edu.tr

Tekstil Mühendisliği: tekstil@uludag.edu.tr

 

Mühendislik Fakültesi Dekanlık Makamının ilan etmiş olduğu duyuru metnine buradan ulaşabilirsiniz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Kas-2020]

Haber Görüntüleme : [3.235]