TÜBİTAK'ın yürüttüğü STAR Stajyer Araştırmacı Programı dönem sonuçları açıklandı.

Nitelikli insan kaynağının ülkemize kazandırılması hedefi doğrultusunda, lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla Tübitak STAR Programı kapsamında, Prof.Dr.Yasemin Kavuşturan'ın yürütücülüğünde devam eden projede lisans öğrencimiz Meryem Derigan ve Doç.Dr. Semiha EREN yürütücülüğünde devam eden projede lisans öğrencimiz Murat Ayberk Baran burs almaya hak kazanmıştır. Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, proje çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Haber Tarihi : [23-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.632]